Het enneagram als weg naar verandering - van de Wetering W.J.; Ritmeester A.; van der Meulen H.

Persoonlijkheidstypologie

Originele nieuwprijs: € 25.95

KORTE INHOUD

Het Enneagram is een bijzonder goed model om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je kernkwaliteiten zijn. Als je jezelf wilt ontplooien zal dat makkelijker gaan vanuit je kern dan vanuit je sub-persoonlijkheid. Wie de weg naar verandering inslaat zal in staat zijn zich volkomen te ontwikkelen.
Veranderen kan alleen als je weet wie je bent, wat je kernkwaliteiten zijn en wat je onbewuste motivatie voor gedrag is. Vanuit het Enneagram kan de weg tot verandering veel makkelijker gevolgd worden dan zonder dit model .

Willem Jan van de Wetering is Enneagramtrainer. Hij geeft trainingen op het gebied van Persoonlijkheidstypologie, zowel open- als bedrijfstrainingen. Daarnaast coacht hij mensen in persoonlijke ontwikkeling. Middels het Enneagram is de weg naar verandering makkelijk uit te stippelen.
In het boek geeft de auteur handvatten om met het model aan het werk te gaan. Hij geeft aan wie je werkelijk bent en wat je kunt doen om je te ontplooien. Hij stelt dat we slechts twee bewustzijnsniveaus hebben w...
1999Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 25.95

Categorie

Details

1999Uitgever: AndromedaIllustrator: A. Ritmeester384 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9055990973ISBN-13: 9789055990979