De kunst van het vragen - P. Ross

het geheim om te krijgen wat u wilt door te weten hoe u het moet vragen

KORTE INHOUD

Percy Ross had twee dromen: de eerste was miljonair worden en de tweede - als de eerste gerealiseerd was - mensen helpen in de meest algemene zin. Beide dromen werden gerealiseerd: Percy werd multi-miljonair dor hard te qwerken, door te zetten, gepassioneerd de dingen te doen die gedaan moeten worden om succesvol te worden, maar bovenal door te weten hoe te vragen. Hij onrdekte dat de meeste mensen veelal niet durven te vragen, of niet weten hoe ze iets moeten vragen.
Dit boek leert u dat welvaart, geluk, een goede relatie met een partner en vele andere maeriele en immateriele dingen binnen een ieders befreik liggen, vermits u de kunst van het vragen verstaat.
Als u vraagt, maarvooral vraagt op de juiste manier en met de jkuiste woordkeus, kunt u alles vereiken of hebben in 't leven op een ingtegere manier, zonder anderen te manipuleren.
Tien basisregels liggen ten grondslag aan de kuinst van het vragen en Percy Ross illustreert deze met persoonlijke anekdotes, adviezen en zijn ervaring, welke uw leven kunnen om...
1996Taal: Nederlandszie alle details...

Details

1996Uitgever: Ruitenberg Boek262 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9075507127ISBN-13: 9789075507126