Mysterieus Vlaanderen: Op spannende bestemmingen met een verhaal - Robert Declerck; Margit Sarbogardi; Willy Schuyesmans

beleef je eigen verhaal!

KORTE INHOUD

Mysterieus Vlaanderen
Beleef je eigen verhaal!
Met trips en doe-tips voor ontdekkers
Mysterieus Vlaanderen neemt je op een compleet nieuwe manier mee langs de meest geheimzinnige locaties met een verleden. Je gaat op stap met heksen, rovers en smokkelaars. Je komt langs forten, kastelen en andere legendarische gebouwen. Je ontdekt nostalgische landschappen en plekken. Boeiende verhalen, legendes en sagen zijn je gids én de aanleiding voor zalig genieten en beleven in eigen land. Een originele manier om een weekendje weg te plannen. Wandelen, fietsen, lekker eten en drinken, sfeervol overnachten.
Met deze unieke gids vind je de weg naar 60 spannende locaties, verspreid over heel Vlaanderen. Telkens vind je hierbij een fascinerend verhaal en unieke fiets-, wandel- of autotochten langs sporen die vandaag nog aan het verhaal herinneren. Doe-tips in de omgeving en de beste adressen om te genieten, maken je geplande trips compleet.
ROBERT DECLERCK is freelance journalist, gespecialiseerd in fietstoerisme en wetenschap.
MARGIT SARBOGARDI publiceert als freelance journaliste toeristische bijdragen in diverse Vlaamse tijdschriften en kranten.
Journalist en auteur WILLY SCHUYESMANS specialiseert zich in schrijven over natuur, milieu en nieuwe media, geschiedenis en mythologie.
JAN CRAB doorkruiste heel Vlaanderen om het mooiste van wat Vlaanderen op toeristisch vlak te bieden heeft, te vangen in zijn lens.
Lees verder...
2008Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2008Uitgever: Davidsfonds UitgeverijIllustrator: J. Crab416 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 905826565XISBN-13: 9789058265654
Voeg toe aan wenslijstje