Angst beheersen met mindfulness - Jeffrey Brantley

hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniek

KORTE INHOUD

Dit boek verscheen eerder onder de titel Angst beheersen met aandacht - tweede editie.

Dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt een programma waarmee je je angst- en paniekgevoelens onder controle krijgt, rust en kalmte vindt, en bewust het hier en nu kunt beleven zonder direct te oordelen.

De oefeningen voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning zijn gebaseerd op mindfulness. Het idee is dat je je angstgevoelens niet zozeer uitschakelt, maar ermee vertrouwd raakt door je ervan bewust te worden. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en kunnen onderdeel zijn van andere therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie.

Angst beheersen met mindfulness geeft effectieve aanwijzingen om de balans in je leven te herstellen. Of je nu met grote of kleine angsten, zorgen of spanningen te kampen hebt, je hoeft je er niet door te laten afremmen.

Dr. Jeffrey Brantley is verbonden aan Duke Univer...
2014Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje

Details

2014Uitgever: NieuwezijdsVertaler: Rene van de Weijer; Stanneke Wagenaar213 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9057124254ISBN-13: 9789057124259