Van je familie moet je het hebben - David Sedaris

KORTE INHOUD

Niet alleen onze favoriete Vlaamse courant het Nieuwsblad is overtuigd van David Sedaris’ humoristische talent – ‘Is David Sedaris de grappigste schrijver te wereld? Wij zijn er alvast van overtuigd’ – een miljoen Amerikanen zijn dat ook, want dat is het aantal data Sedaris in de Verenigde Staten moeiteloos per boek verkoopt.
Zijn ‘verhalende essays’ gaan over de dood, over zijn kotsgekke familie, over zijn pogingen Frans te leren (hij verhuisde van New York naar Parijs, omdat je daar tenminste nog gewoon mag roken), over zijn pogingen van het roken af te komen (in Japan, hij woont inmiddels niet meer in Parijs), over zes tot acht zwarte mannen die Sinterklaas assisteren, over shoppen met zijn zus Amy, over lichamelijk verval, over dwangneuroses en over nog meer dood.
Sedaris is regelmatig te zien bij David Letterman, te horen op National Public Radio, te lezen in The New York en Esquire. Dat is belangrijk, daardoor verkoop je boeken.
Tot op heden publiceerden wij zes van zijn boeken, die stuk voor stuk lovend werden ontvangen. Sedaris bezocht Nederland reeds driemaal, verzorgde uitverkochte optreden in The John Adams Institute, signeerde zich suf, en is door ieder zich serieus nemend medium geïnterviewd.
Het enige wat nog ontbreekt: lezers.

Lees verder...
2010Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2010Uitgever: Overamstel Uitgevers307 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9048804531ISBN-13: 9789048804535
Voeg toe aan wenslijstje