Burn-out voor dummies - Adrian Urban

Originele nieuwprijs: € 28.95

KORTE INHOUD

4 procent van de werknemers heeft burn-outverschijnselen Alles over het voorkomen en bestrijden van een burn-out Werknemers die zich ziek melden zijn steeds vaker overspannen, of erger, hebben een burn-out.

In Burn-out voor Dummies lees je hoe je een burn-out voorkomt en wat je kunt doen om een burn-out te bestrijden. Het boek beschrijft de symptomen, effecten en achtergronden en suggereert manieren om met stress om te gaan, zowel op het werk als in het privéleven. Daarbij is er uitgebreid aandacht voor verschillende ontspanningstechnieken en bevat het boek talloze praktische oefeningen, checklists en casestudy’s om direct mee aan de slag te gaan. Tot slot wordt aangegeven wanneer het tijd is om professionele hulp in te schakelen.

Adrian Urban werkt als psychotherapeut in een praktijk in de buurt van München. Hij heeft verscheidene boeken over psychologische, pedagogische en psychotherapeutische kwesties gepubliceerd.
2012Taal: Nederlandszie alle details...

1x uitgelicht door verkopers

"Iedereen kent naderhand wel iemand met burn-out. Wat is het, hoe herken je het?"

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 28.95

Categorie

Details

2012Uitgever: BBNCVertaler: Diederik WouterloodReeks: Voor Dummies298 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9043026425ISBN-13: 9789043026420