Zebra management - Tim Claes

verdien je strepen als manager

Originele nieuwprijs: € 29.95

KORTE INHOUD

Wat doe je wanneer je als manager met je rug tegen de muur staat? Hoe buig je een neerwaartse spiraal waarin een afdeling zich bevindt om? Hoe krijg je je medewerkers zover dat ze jou volgen? Hoeveel tijd is je daarvoor van hogerhand gegund? En hoe ga je in godsnaam om met alle obstakels die je onderweg tegenkomt?
Om als manager je strepen te verdienen, moet je teruggrijpen naar de basisbeginselen van goed management: mensen laten groeien, een duidelijke strategie uittekenen en resultaten halen. Dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat ondervond ook Tim Claes toen hij binnen een grote organisatie verantwoordelijk werd voor een afdeling die ten dode was opgeschreven.

Zebra-management is het resultaat van Tims zoektocht naar praktische antwoorden. In dit boek toont hij hoe je met een gezonde portie boerenverstand, een duidelijke focus op daadkracht en het driedimensionale samenspel van mensen-strategie-uitvoering zelfs de meest complexe uitdagingen het hoofd kunt bieden.
2019Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 29.95

Categorie

Details

2019Uitgever: PelckmansReeks: Management safari-reeks268 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9463371869ISBN-13: 9789463371865