Wie ben jij voor mij? - Inge De vos & Vera van Hove

ervaringen met hulpverleners

Originele nieuwprijs: € 23.9

KORTE INHOUD

Onze prestatiegerichte maatschappij vraagt steeds meer dat hulpverlening ‘meetbaar’ is. Hulpverleners moeten daarom indicatiestellingen, handelingsplanningen, protocollen en kwaliteitsplannen opmaken. De druk van registratie en administratie riskeert voorbij te gaan aan de essentie van hulpverlening: het uitbouwen van een ‘warme’ professionele relatie met cliënten.

Talrijke publicaties beschrijven de professionele relatie tussen cliënt en hulpverlener vanuit het perspectief van hulpverlener. ‘Wie ben jij voor mij?’ geeft de cliënten een stem over hun relatie met hulpverleners. Verhalen van cliënten uit diverse sectoren geven hun ervaringen en verwachtingen haarscherp weer. Hoe omschrijven zij een goede hulpverlener? Welk gedrag van de hulpverlener betekende veel voor hen?

Zo komen een ouder van een kind met een beperking, iemand met een niet-aangeboren hersenletsel, een vluchteling, jongeren uit de jeugdhulpverlening en mensen met ervaring in de psychiatrische of forensische hulpverlening en vele andere cliënte...
2019Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 23.9

Categorie

Details

2019Uitgever: Gompel&Svacina bv149 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9463711201ISBN-13: 9789463711203