Wat krijg ik nú weer voorgeschoteld ... - van Sabben Johanna

Originele nieuwprijs: € 19.95

KORTE INHOUD

Weleens een echt buitenaards wezen gezien? Dan bof je, want de auteur van dit boek heeft zoiets nog niet voor elkaar gekregen. Maar ze heeft er wel eentje gesproken! In dit verhaal kun je getuige zijn van de waargebeurde dialoog tussen Johanna van Sabben en Jonathan, een buitengewone ziel die de auteur op een presenteerblaadje aangereikt kreeg.

Samen voeren ze dag én nacht overzichtelijke gesprekjes. Rare gesprekjes ook. Wat wil je, met zo’n gesprekspartner en met chronisch slaapgebrek, waarbij de effecten van dit gebrek onverbloemd in de verslaglegging meegenomen worden. Daarnaast praten ze over het bewustzijn van een augurk, uit de school klappende militairen, leven na de dood, ABBA, ruimteschepen en nog veel meer. Dit alles met als doel korte metten te maken met het idee dat buitenaardsen onbereikbaar zijn voor ons mensen. Onbereikbaar? Welnee. En ze hebben nog wat te bieden ook.

Tijdens het lezen van dit boek is het zomaar mogelijk dat je gaat verlangen naar je eigen Jonathan. ‘Gewoon’ een blij en avontuurl...
2022Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 19.95

Categorie

Details

2022Uitgever: Uitgeverij Donkigotte248 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9491190229ISBN-13: 9789491190223