Trouwlust - Becky Chalsen

Een huwelijksfeest, een vakantiebestemming, wat kan er misgaan?

KORTE INHOUD

De ingrediënten zijn: een huwelijk, een verjaardag, een vakantieweekend. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wat zou er in godsnaam verkeerd kunnen gaan?

Veel, zo blijkt. In Trouwlust serveert debutante en influencer Becky Chalsen alles wat een lezer weet te smaken: een zonovergoten setting, familiedrama, lang verborgen geheimen en een antwoord op een groot aantal ‘Wat als-vragen’ die zelfs het beste koppel zouden uitdagen.

De hoofdrolspelers: Amy en Jo, de onafscheidelijke Sharp tweeling en Ben, Amy’s kinderliefde die nu haar man is. De zusjes worden bijna dertig en Jo gaat trouwen. Het feest gaat door op het idyllische Amerikaanse Fire Island, en het hele stadje Kismet is er bij betrokken. Een zomerse locatie voor een spetterend feest. Trouwlust is een roman waar alle facetten van de liefde in aan bod komen, het is een pageturner van jewelste en zonder enige twijfel hét vakantieboek van deze zomer.
2023Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2023Uitgever: Borgerhoff & LamberigtsVertaler: Jef De Temmerman343 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9072201817ISBN-13: 9789072201812