{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

 • Betaal online of cash
 • Zekerheid en retourbeleid
 • Van antiquariaat tot modern
 • Geen zogenaamde servicekost
 • Geen verborgen verzendkosten
 • Klantenservice (mail en telefoon)
 • Verzending of afhaling bij verkoper
 • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
 • Belgisch boekenplatform in volle groei!

The Pythons. Autobiography by the Pythons. - The Pythons

  KORTE INHOUD

  Verjaringsdebatten worden soms op het scherpst van de snee gevoerd. Verjaring of niet is immers een spel van alles of niets. Bovendien staan niet alleen de belangen van partijen, maar ook die van hun adviseurs op het spel.


  Alhoewel de wetgever jaarlijks diverse nieuwe verjaringsbepalingen invoert en het Grondwettelijk Hof en ook het EHRM zich meer en meer over de verenigbaarheid van verjaringswetten met het gelijkheidsbeginsel en met het recht op toegang tot de rechter moeten buigen, bestond er tot nog toe nog geen Nederlandstalig overzicht van verjaringsbepalingen in het Belgisch recht. Het boek van Ignace Claeys en Marijn De Ruysscher maakt hieraan een einde.


  Meer dan 1000 verjaringstermijnen werden over de jaren heen verzameld, al hopen de auteurs dat de wetgever spoedig werk maakt van een grondige vereenvoudiging van het verjaringslandschap.


  De verjaringsgids is vooral bedoeld voor de dagelijkse praktijk van rechtsbeoefenaars (advocaten, gerechtsdeurwaarders, magistraten en wetgevers), maar zal ongetwijfeld ook voor een breder, wetenschappelijk perspectief van nut zijn Naast de tekst van de getraceerde verjaringsbepalingen, is gezorgd voor een bijzonder uitgebreide trefwoordenlijst die vele kruisverwijzingen omvat. Een waarschuwing. De gebruiker van deze verjaringsgids weze nog gewaarschuwd. Hoeveel inspanningen de auteurs zich ook hebben getroost om alle verjaringsbepalingen te vinden, toch is het niet uitgesloten dat er een aantal aan onze zoektocht zullen zijn ontsnapt. In de hoop ooit tot een exhaustieve lijst te komen, nodigen we de vinder van een ontbrekende verjaringsbepaling dan ook graag uit om ons hiervan via het adres lieven.verstaen@kluwer.be op de hoogte te brengen. De ontbrekende bepaling zal dan op de website go.legalworld.be/tools worden gesignaleerd.

  Details

  Uitgever: Exhibitions International2004Taal: EngelsISBN-10: 0752852426ISBN-13: 9780752852423

  Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

  Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
  Stichting FibonaBerlareProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 4 / 41 tot 4 dagen
  - Vraag meer info aan verkoperHardcover

  € 8

  REVIEWS VAN DIT BOEK

  ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
  BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
  KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
  BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
  BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
  Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
  KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
  GEWONE GELEZEN STAAT
  BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
  KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
  MATIGE STAAT
  BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
  KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
  BESCHADIGDE STAAT
  BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
  KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

  Al een account?

  Nog geen account?

  Nog geen account?

  Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

  Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

  Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

  Zoek tussen het grote aanbod.

  Boeken kopen

  Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

  Wenslijstje maken

  Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

  Boeken verkopen

  Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

  Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)