terra incognita - ria Christens

75 jaar annuntiaten in afrika

KORTE INHOUD

Terra Incognita: 75 jaar annuntiaten in Afrika is een boek geschreven door Ria Christens. Het verkent de 75-jarige aanwezigheid van de annuntiaten in Afrika. Het boek biedt inzicht in hun werk, geschiedenis en impact op het continent. De zusters hebben een belangrijke rol gespeeld in verschillende aspecten van het leven in Afrika, van onderwijs en gezondheidszorg tot sociale en spirituele begeleiding. Het is een eerbetoon aan hun toewijding en betrokkenheid bij de gemeenschappen waarin ze hebben gediend.

Naast de Nederlandse editie is er ook een Franse editie van het boek: Terra Incognita: 75 ans de présence annonciade en Afrique 1. Dit boek is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en het werk van de annuntiaten in Afrika.

Het is bewonderenswaardig hoe deze zusters zich hebben ingezet voor de mensen op het Afrikaanse continent gedurende al die jaren. Hun verhaal is een inspiratie voor anderen en herinnert ons aan het belang van dienstbaarheid en mededogen.
2006Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2006Uitgever: lannoo424 paginasTaal: Nederlands