{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Wij sterven niet - T. Van Marcke

een zoektocht

KORTE INHOUD


Teresa Van Marcke r1924, Nieuwpoort)
Studeerde regentaat plastische kunsten en verwierf naam in de wereld van de voordracht- en toneelkunst. Naast haar optredens als declamatrice, nam ze actief deel aan initiatieven van de volks¬hogescholen in Vlaanderen en Nederland en was verbonden aan de BRT-radio. Jarenlang doceerde ze voordrachtkunst en gaf ze les aan verschillende muziekacademies.
Ze schreef scenario's voor film en tv.
Er werden ook diverse audio-opnames gemaakt van gedichten die zij voordroeg. Teresa Van Marcke schreef verschillende boeken en is daarenboven de auteur van het Declamatorium der Nederlandse poëzie. Als schilderes exposeerde
zij in binnen- en buitenland en werd geregeld gelauwerd voor haar creaties.

Is er leven na de dood ?
In haar nieuwste boek gaat Teresa Van Marcke dieper in op deze problematiek. « Wij sterven niet » is een zoektocht naar waarheden die tot nog toe verborgen bleven.
Sedert zij contact heeft gehad met haar overleden ouders geraakte Teresa Van Marde hierdoor gefascineerd en ging ze er met niet aflatende ijver in op. Wat haar vooral opviel is dat de wetenschap achterop hinkt. Critici ontkennen, wetenschappers huiveren. Tijdens haar jarenlange zoektocht ontdekte ze dat veel bewijsmateriaal wordt achter¬gehouden en heel wat academici zichzelf het zwijgen opleggen als onze rationele denkwereld in het gedrang komt.
Teresa Van Marcke was nieuwsgierig; zij wou weten. Haar queeste naar de
de wereld die we niet kennen is volbracht, de waarheid ontdekt, de toekomst ligt open want... er is leven na de dood.
« Wij sterven niet » is vlot leesbaar, ordelijk geïllustreerd en voorzien van prachtige gedichten. Als afsluiter is en een bibliografie, een glossarium, nuttige bijkomende infor¬matie en een aanvullende literatuurlijst.

www.wi stervennietbe

Details

Uitgever: ARTIPRESS UITGEVERIJ2005256 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9078200014ISBN-13: 9789078200017

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
Stichting FibonaBerlareProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 4 / 41 tot 4 dagen
- Vraag meer info aan verkoperBoek

€ 6
ERIK TONEN BOOKSAntwerpenProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 99 / 991 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperSoftcover

Dit boek gaat Teresa Van Marcke dieper in op deze problematiek. " Wij sterven niet " is een zoektocht naar waarheden die tot nog toe verborgen bleven. Sedert Teresa Van Marcke contact heeft gehad met haar overleden ouders geraakte ze gefascineerd door het onderwerp en ging er met niet aflatende ijver in op. Zij noteerde ervaringen, vergeleek verschijnselen, analyseerde die en rapporteert erover in haar boek. Wat haar vooral opviel is dat de wetenschap achterop hinkt. Critici ontkennen, wetenschappers huiveren. Het bewijs te kunnen en te moeten leveren van het bestaan van een fenomeen als de geest, een hoger bewustzijn, schrikt hen af. Tijdens haar jarenlange zoektocht ontdekte ze dat veel bewijsmateriaal wordt achtergehouden en heel wat academici zichzelf het zwijgen opleggen als onze rationele denkwereld in het gedrang komt. Onderzoek naar het leven na de dood blijkt dus nog altijd taboe. Menige wetenschap zal echter binnen afzienbare tijd de aard van onze werkelijkheid, zoals we die beleven op dit ondermaans bestaan, moeten herzien. Teresa Van Marcke was nieuwsgierig; zij wou weten. Daardoor heeft ze het ongeloof doorbroken. Haar queeste naar de spirituele wereld die we niet kennen is volbracht, de waarheid ontdekt, de toekomst ligt open want er is leven na de dood."Is er leven na de dood?" Op die vraag wordt een antwoord gezocht aan de hand van verschillende voorbeeldsituaties. De rode draad doorheen het boek is haar eigen verhaal wat begint bij het overlijden van haar ouders. Voor haar was dit het kennismaken met een nieuwe wereld die bestond uit gesproken of geschreven boodschappen uit de andere wereld en visioenen. Verder worden er foto's gebruikt om onderwerpen als transcommunicatie via TV/radio of GSM te staven, voorbeeldsituaties aangehaald van mensen die een nabije doodservaring zelf mochten beleven en teksten getoond die in automatisch schrift tot stand kwamen. De hoofdstukken over heldere dromen en reïncarnatie werden duidelijk en objectief uitgelegd, ook voor wie nog niet zo vertrouwd is met die materie. In de categorie esoterie zou ik het bij de betere informatieve boeken rekenen. Aangevuld met gedichten bij het begin van elk nieuw hoofdstuk .Wie zich met een open geest in deze onderwerpen wil verdiepen zal verdriet bij verlies van een dierbare anders kunnen beleven en plaatsen. Ing. softcover, 239 pp. nieuw staat !!! . ISBN 9789078200017. - Wij sterven niet, een zoektocht. de doden leven schrijven spreken sturen beelden.

€ 23

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)