De levensgevaarlijke reis van het Benedict Genootschap - Trent Stewart

Originele nieuwprijs: € 17.95

KORTE INHOUD

Rens Muldoorn en zijn vrienden Chip, Ronda en Kat hebben allemaal een uniek talent. Ze zijn geselecteerd door meneer Benedict, een vriendelijke maar mysterieuze man die hen heeft uitgezocht voor een geheime missie.
Als de kinderen bij het huis van meneer Benedict aankomen, kunnen ze hem nergens vinden. Ze treffen alleen een brief aan, met raadselachtige instructies...
De brief leidt hen naar de haven, waar het snelste vrachtschip ter wereld op het punt staat te vertrekken. Ze varen naar Lissabon en reizen verder per trein. Al snel blijkt dat de vier vrienden niet de enigen zijn die zoeken naar meneer Benedict. Als ze in een museum een oud dagboek vinden, merken ze waar het in deze missie écht om draait.
Zouden de vier kinderen erin slagen alle raadsels te ontcijferen? Door wie worden ze achtervolgd? En kunnen ze meneer Benedict op tijd redden?

Trent Stewart woont met zijn vrouw en twee zoons in Little Rock in Amerika. Regelmatig onderneemt hij levensgevaarlijke reizen. Trents eerste kinderboek, De geheime miss...
2008Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 17.95

Categorie

Details

2008Uitgever: VBK Media398 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9026124740ISBN-13: 9789026124747