Zwart water - T.J. Parker

thriller

Originele nieuwprijs: € 20

KORTE INHOUD

T. Jefferson Parker is een veelgeprezen journalist en auteur van vele bekroonde thrillers. Eerder verschenen bij Van Buuren Uitgeverij De engeltjes van Horridus, De vrouwen van Ortega Highway, Complot in Orange County, Wraak in Laguna en Littekens van de nacht, waarvoor hij in 2002 de Edgar Award ontving.

Merci Rayborn, principieel en eigenwijs, is de enige die gelooft dat detective Archie Wildcraft niet zijn eigen vrouw heeft doodgeschoten om daarna de hand aan zichzelf te slaan. Maar de bewijzen tegen Archie, die in het ziekenhuis ligt en aan geheugenverlies lijdt, stapelen zich op.
Standvastig weerstaat de weinig populaire Merci de druk van haar baas en van de pers, die een snelle arrestatie willen, en vervolgt haar eigen zoektocht naar de waarheid.
Maar dan verdwijnt Wildcraft. Hij is erop gebrand de moordenaar te vinden en besluit zelf op jacht te gaan. Ondertussen komt Merci op een spoor dat leidt naar een bio-technologisch bedrijf, Russische maffia en naar een onbekend en duister verleden van Archie…

De ...
2003zie alle details...
Originele nieuwprijs: € 20

Categorie

Details

2003Uitgever: B+BVertaler: H. Popken399 paginasISBN-10: 905695167XISBN-13: 9789056951672