{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

 • Betaal online of cash
 • Zekerheid en retourbeleid
 • Van antiquariaat tot modern
 • Geen zogenaamde servicekost
 • Geen verborgen verzendkosten
 • Klantenservice (mail en telefoon)
 • Verzending of afhaling bij verkoper
 • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
 • Belgisch boekenplatform in volle groei!

  KORTE INHOUD

  Een overzicht van het werk van zilversmid Siegfried De Buck in drie luiken. Een eerste luik bevat een zestigtal juwelen en een vijtiental zilveren objecten. Het tweede luik heeft als titel 60 ring en vertelt enerzijds het verhaal van de kunstenaar zelf en anderzijds van de sieraden, die ook elk een eigen leven zijn gaan leiden. In een derde luik brengen vrienden, collega's en studenten een hommage aan de mens, de ontwerper en de leraar De Buck.
  Als hedendaags juweelontwerper en zilversmid speelt Siegfried De Buck een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Belgische edelsmeedkunst. Zijn carrière, waarin vakmanschap en elegantie centraal staan, omvat meer dan 30 jaar en getuigt van een grote persoonlijkheid. Door zijn voortdurende drang naar vernieuwing ontstaan binnen zijn vormgeving, verschillende stijlperiodes. Vanuit zijn gevoel voor materialen laat de vormgever edele en niet-edele materialen versmelten tot unicums

  Details

  Originele verkoopprijs: € 29.5Uitgever: MER. Paperkunsthalle2009160 paginasTaal: [MU]ISBN-10: 9076979960ISBN-13: 9789076979960

  Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

  Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
  2bookkuurneParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 5 / 51 tot 6 dagen
  - Vraag meer info aan verkoperBoek

  € 19
  SomeThingz. Books etcetera.ZichemProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 50 / 500 tot 3 dagen
  Vraag meer info aan verkoperHardcover

  Gebonden, hardcover, 24,5x17cm, 160pp, 70 ills. in kleur, 50 ills. in z/w., in zeer goede staat, als nieuw. Met bijbehorende losse katern van 48pp. ISBN 9789076979960. Gent Medium / Luc Derycke 2009 Een overzicht van het werk van zilversmid Siegfried De Buck in drie luiken. Een eerste luik bevat een zestigtal juwelen en een vijtiental zilveren objecten. Het tweede luik heeft als titel 60 ring en vertelt enerzijds het verhaal van de kunstenaar zelf en anderzijds van de sieraden, die ook elk een eigen leven zijn gaan leiden. In een derde luik brengen vrienden, collega's en studenten een hommage aan de mens, de ontwerper en de leraar De Buck. Als hedendaags juweelontwerper en zilversmid speelt Siegfried De Buck een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Belgische edelsmeedkunst. Zijn carrière, waarin vakmanschap en elegantie centraal staan, omvat meer dan 30 jaar en getuigt van een grote persoonlijkheid. Door zijn voortdurende drang naar vernieuwing ontstaan binnen zijn vormgeving, verschillende stijlperiodes. Vanuit zijn gevoel voor materialen laat de vormgever edele en niet-edele materialen versmelten tot unicums [Siegfried de Buck. Ring.]

  € 20
  ERIK TONEN BOOKSAntwerpenProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 99 / 991 tot 3 dagen
  - Vraag meer info aan verkoperHardcover

  Siegfried De Buck is op 24 augustus 2009 zestig jaar geworden. Ter gelegenheid daarvan presenteert Design museum Gent een overzicht van zijn werk. Als hedendaags juweelontwerper en zilversmid speelt Siegfried De Buck een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Belgische edelsmeedkunst. Zijn carrière, waarin vakmanschap en elegantie centraal staan, omvat meer dan 30 jaar en getuigt van een grote persoonlijkheid. Door zijn voortdurende drang naar vernieuwing ontstaan binnen zijn vormgeving, verschillende stijlperiodes. Vanuit zijn gevoel voor materialen laat de vormgever edele en niet-edele materialen versmelten tot unicums. Nieuw boek. Gebonden, geïllustreerd karton, 165 x 250mm., 163pp., zeer uitebreide kleurillustratie. ISBN 9789076979960. - SIEGFRIED DE BUCK. RING,

  € 29.5

  REVIEWS VAN DIT BOEK

  ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
  BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
  KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
  BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
  BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
  Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
  KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
  GEWONE GELEZEN STAAT
  BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
  KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
  MATIGE STAAT
  BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
  KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
  BESCHADIGDE STAAT
  BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
  KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

  Al een account?

  Nog geen account?

  Nog geen account?

  Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

  Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

  Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

  Zoek tussen het grote aanbod.

  Boeken kopen

  Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

  Wenslijstje maken

  Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

  Boeken verkopen

  Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

  Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)