Getuigenverklaring - Scott Turow

Originele nieuwprijs: € 22.5

KORTE INHOUD

Scott Turow, de grootmeester van de Amerikaanse legal thriller, kwam naar Nederland en deed ter plekke research. Het resultaat? Een razend spannende thriller rondom het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Bill ten Boom heeft alles achtergelaten wat hij ooit als belangrijk beschouwde: zijn carrière, zijn vrouw en zelfs zijn land. Als hij vervolgens wordt benaderd om de verdwijning van honderden Kosovaarse vluchtelingen in Bosnië te onderzoeken, belandt hij midden in een uiterst complexe en gevoelige strafzaak. Om de waarheid over de chaotische periode vlak na de Bosnische Oorlog te kunnen achterhalen, moet hij kriskras de wereld rond, achter alle betrokkenen aan, variërend van Servische paramilitairen tot beroepscriminelen en de Amerikaanse overheid. Hij ontdekt algauw dat iedereen er een dubbele agenda op na houdt. Zal hij erin slagen om de verleidingen van de gemakkelijke antwoorden te weerstaan in zijn zoektocht naar gerechtigheid?
In een van zijn spannendste romans ooit beschrijft Scott Turow de politieke m...
2017Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 22.5

Categorie

Details

2017Uitgever: PrometheusVertaler: Janet Limonard; Frank Van der Knoop; Richard Kwakkel440 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044633368ISBN-13: 9789044633368