De affaire - Montefiore Santa; van Rijsewijk Erica

Angelica moet alles op alles zetten om haar huwelijk te redden

Originele nieuwprijs: € 20

KORTE INHOUD

Tijdens een dinertje ontmoet succesvol kinderboekenschrijfster Angelica de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heeft de reputatie van rokkenjager. Angelica is zeer gevleid door zijn aandacht, waardoor ze zich op en top vrouw voelt. Na hun ontmoeting zetten ze hun onschuldige flirt voort per e-mail – dat kan toch zeker geen kwaad? Ze zou tenslotte nooit haar stabiele huwelijk en het geluk van haar kinderen op het spel zetten. Maar dan moet Angelica naar Kaapstad voor de promotie van een van haar boeken, en groeit de flirt uit tot een affaire. Ondanks haar schuldgevoel geniet Angelica met volle teugen.
Op hun laatste dag samen bekent Jack dat hij ongeneeslijk ziek is; door het samenzijn met Angelica heeft hij zijn naderende dood even kunnen vergeten. Geschokt en met een gebroken hart keert Angelica terug naar Londen, vastbesloten om haar huwelijk te redden.
2011Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Originele nieuwprijs: € 20

Categorie

Details

2011Uitgever: MeulenhoffVertaler: Erica van Rijsewijk352 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022558541ISBN-13: 9789022558546