De vergeet mij niet sonate - Santa Montefiore

Originele nieuwprijs: € 7.95

KORTE INHOUD

Audrey Garnet, haar zusje Isla en hun drie jongere broers groeien op in de Engelse wijk Hurlingham in Buenos Aires. Als de twee vrijgezelle Engelse broers Cecil en Louis Forrester naar Argentinië komen is de kleine gemeenschap in rep en roer. Vooral de charmante Cecil is een gewilde partij. Louis daarentegen is mysterieus en lijkt gekweld te worden door zijn verleden. Urenlang speelt hij weemoedige melodieën op de piano.
Cecil voelt zich meteen aangetrokken tot de lieve Audrey, maar zij verliest haar hart aan Louis. Met behulp van Isla weten Louis en Audrey elkaar in het geheim te ontmoeten. Hun band wordt alsmaar sterker maar dan slaat het noodlot toe. Audreys hart is gebroken en op dat moment vindt ze vastigheid en liefde bij Cecil en ze besluit met hem te trouwen.
Audrey kan Louis echter niet vergeten. De Vergeet mij niet-sonate die hij voor haar componeerde is een blijvende herinnering aan alles wat zij heeft moeten opgeven.
2007Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 7.95

Categorie

Details

2007Uitgever: MeulenhoffVertaler: Erica van Rijsewijk429 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022546950ISBN-13: 9789022546956