Paardrijden zonder angst - S. Frevert

in twaalf weken naar meer zekerheid en zelfvertrouwen

KORTE INHOUD

In dit boek geen rijlessen, grond werk oefeningen of adviezen over het juiste harnachement. Het is bestemd voor ruiters die op wat voor manier dan ook bang of onzeker zijn.
Er is geen algemeen geldende definitie van angst. Angst is zo verscheiden als de mens. Bij ruiters kan angst zo verlammend werken dat het plezier in het rijden en het omgaan met paarden helemaal verdwijnt.

Verwacht in dit boek geen rijlessen, geen grondwerkoefeningen of adviezen over het harnachement dat je gebruikt. Daarover
bestaan al genoeg boeken, die achter in dit boek staan opgesomd en die je naast dit boek kunt lezen of als je met het programma klaar bent.
Dit boek neemt je als ‘angstruiter’ aan de hand en zorgt ervoor dat alle kennis uit goede instructieboeken, de sprong maakt van de boekenplank naar je hoofd! Eindelijk kun je die kennis toepassen in je praktische ruiterleven.
Met dit 12-wekenprogramma heeft de angstruiter’ een werktuig in handen krijgt dat kan helpen de angst onder controle te krijgen... Ook jij kunt het, aan de slag!

2010Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2010Uitgever: Uitgeverij Rozhanitsa152 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9079249203ISBN-13: 9789079249206
Voeg toe aan wenslijstje