Gezond genieten met Sonja - S. Bakker

Met extra feestmenu's voor alle gelegenheden

Nieuwprijs: € 19.95

KORTE INHOUD

De meer dan 70 nieuwe recepten, 8 nieuwe weekmenu's en 8 hoofdstukken met tips en oefeningen maken Sonja Bakker's nieuwste uitgave, Gezond genieten met Sonja, de meest complete uitgave tot nu toe.
Gezond genieten staat centraal in het boek en daarom heeft Sonja ditmaal ook aandacht besteed aan de feestelijk gedekte tafel voor de speciale gelegenheden. Dit onder meer door vier feestelijke drie-gangenmenu's, maar ook van tapas, brunches en high tea kunnen we verantwoord genieten.
Belangrijk onderdeel in het boek is de motivatie om je gezonde levensstijl vol te houden en te genieten van deze ommekeer in je leven. Daarom zijn in deze uitgave boeiende verhalen uit de praktijk opgenomen van mensen die nog dagelijks genieten van die belangrijke stap die ze destijds hebben genomen.
In de 11 hoofdstukken besteedt Sonja eveneens aandacht aan de motivatie en heeft ze tientallen vergelijkingstabellen opgenomen die hun praktisch nut al ruimschoots hebben bewezen. Maar een belangrijk bestanddeel van 'Gezond genieten met Sonja...
2007Taal: Nederlandszie alle details...
Nieuwprijs: € 19.95

Categorie

Details

2007Uitgever: De Zonnestraal226 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9078211105ISBN-13: 9789078211105
Voeg toe aan wenslijstje