Red Rider - Stedho - Lectrr

De zevende scherf/Teufelsberg/Het huis Merlijn

KORTE INHOUD

deel 1:
Twee onsterfelijke magiërs, ouder dan de tijd zelf. Tegenpolen in een eindeloze confrontatie. Merlijn, gedoemd in plaats van gezegend. Krankzinnig geworden. Een versplinterde, dolende dwaas. B’hal; een multimiljonair. Een gewetenloze zakenman, glad als teflon.
Het vuur in de tijdloze oorlog tussen de beide machtige opponenten laait vandaag opnieuw op. Harder, brutaler, rauwer en genadelozer dan ooit tevoren!
Deel 2:
De strijd lijkt gestreden. B'Hal heeft bijna alle scherven in zijn bezit en is klaar om het Einde der Tijden in te luiden. Merlijn is de laatste verdedigingslinie tegen het kwade, maar zijn verslavingen weerhouden hem ervan het gevecht aan te gaan. Ook Red vlucht weg van het gevecht, uit angst dat het verleden zich zou kunnen herhalen.
Deel 2:
De aanhangers van het Kwade zijn klaar om Golgorath, de Duistere Meester, te verlossen. Zonder het te beseffen zijn Red en Celeste de enigen die de apocalyps nog in de weg staan. Welk offer moet er gebracht worden om de wereld te redden van een zekere onde...
2017Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2017Uitgever: Standaard UitgeverijReeks: Red Rider3 boekenTaal: Nederlands