Chi Neng Qi Gong - R. Martina; P. van Walstijn

meditatie in beweging voor de westerse mens

Originele nieuwprijs: € 25

KORTE INHOUD

Iedereen wil graag meer vitaliteit, gezondheid en geluk ervaren. Meestal wil men dit ook bereiken met een minimum aan moeite en tijd. Roy Martina en Patricia van Walstijn hebben in China een methode gevonden die bijzonder simpel en effectief is.

Vele meesters hebben hun leven gewijd aan het ontwikkelen en verfijnen van de Chi Neng Qi Gong techniek. Chi of Qi betekent energie. Qong betekent meesterschap en Neng staat voor potentieel. Chi Neng Qi Gong staat voor het ontwikkelen van je eigen potentieel.

Door Chi Neng Qi Gong wordt de energie door het hele lichaam gelijk verdeeld. Deze methode is ontwikkeld en wetenschappelijk onderzocht door Qi Gong Grootmeester Pang Ming die ook westers en Chinees arts is. Hij heeft s werelds grootste medicijnloze ziekenhuis opgericht, waar alleen met Chi Neng Qi Gong wordt gewerkt. De Chinese overheid heeft Chi Neng erkend als de beste helende vorm van Qi Gong en steunt ook het ziekenhuis dat op non-profit basis werkt. Meer dan 200.000 patiënten zijn behandeld voor 180 versch...
1999Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 25

Categorie

Details

1999Uitgever: AndromedaIllustrator: R. Pos176 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9055990884ISBN-13: 9789055990887