{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

 • Betaal online of cash
 • Zekerheid en retourbeleid
 • Van antiquariaat tot modern
 • Geen zogenaamde servicekost
 • Geen verborgen verzendkosten
 • Klantenservice (mail en telefoon)
 • Verzending of afhaling bij verkoper
 • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
 • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Plantyn Algemene Wereldatlas: Editie 2008 - Nederlandse editie - Van Hecke, Vanderhallen, Callemeyn

editie 2008

  KORTE INHOUD

  (Zolang de voorraad strekt.) De enige atlas die specifiek voor het secundair onderwijs in Vlaanderen ontwikkeld werd. Didactisch sterk: Bij de samenstelling van deze atlas werd uitgegaan van de behoeften in het onderwijs in Vlaanderen. Dat betekent dat de leerplannen van alle netten de leidraad waren bij de samenstelling van de atlas. Bovendien werd de grootste aandacht besteed aan de koppeling van kaarten die inhoudelijk bij elkaar horen, bv. satellietbeelden van vegetatie met klimaatkaarten. Ook op praktisch vlak staat het gebruik door de leerling centraal: bij de thematische kaarten van België wordt een transparant toegevoegd waarop de leerling zijn gemeente kan situeren. de atlas heeft geplastificeerde, uitklapbare legendes. Wetenschappelijkheid troef De nieuwe De Boeck Atlas werd ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, specialisten in de cartografie. De kaarten werden digitaal gemaakt op basis van datasets. Alle gegevens waarop de kaarten gebaseerd zijn, zijn dus objectief en correct. De fysische kaarten werden eveneens ontwikkeld op basis van datasets; de hoogtezonekaarten kregen een duidelijke en verantwoorde beschaduwing. België uitgebreide katern België met reliëfkaart en hoogtezonekaart naast elkaar geplaatst met geologische kaart volgens de nieuwe benamingen samengesteld veel aandacht voor structuurplan Werelddelen, per werelddeel wordt telkens dezelfde structuur gevolgd: administratieve kaart reliëfkaart (gebaseerd op digitaal terreinmodel) gekoppeld aan hoogtezonekaart koppeling satellietbeeld van vegetatie met klimaatkaart overige kaarten met veel aandacht voor industrie en milieu De boeck atlas-uitgebreide versie en de boeck atlas-mens en aarde blijven verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

  Details

  Originele verkoopprijs: € 37.95Uitgever: Plantyn2008182 paginasTaal: EngelsISBN-10: 9030195622ISBN-13: 9789030195627

  Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

  Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
  PitsemburgEDEGEMParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 13 / 131 tot 5 dagen
  - Vraag meer info aan verkoperHardcover

  € 5
  Mevrouw SeréKessel-LoParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 1 / 11 tot 5 dagen
  - Vraag meer info aan verkoperHardcover

  geplastificeerde harcover. Boek in zeer goede staat.

  € 10
  GertvcHaaltertParticuliere verkoper3 tot 7 dagen
  - Vraag meer info aan verkoperHardcover

  Is geplastificeerd

  € 15

  REVIEWS VAN DIT BOEK

  ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
  BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
  KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
  BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
  BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
  Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
  KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
  GEWONE GELEZEN STAAT
  BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
  KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
  MATIGE STAAT
  BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
  KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
  BESCHADIGDE STAAT
  BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
  KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

  Al een account?

  Nog geen account?

  Nog geen account?

  Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

  Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

  Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

  Zoek tussen het grote aanbod.

  Boeken kopen

  Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

  Wenslijstje maken

  Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

  Boeken verkopen

  Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

  Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)