Peuterspelletjes - E. Ruis

voor ondernemende ouders en kinderen

Originele nieuwprijs: € 12.75

KORTE INHOUD

Over de fotograaf Patricia van de Camp (1969) kreeg toen ze twaalf jaar was haar eerste camera van haar vader. Door fotografie en grafische vormgeving aan de Rietveld Academie te gaan studeren, heeft ze van een grote hobby haar vak kunnen maken. Haar voorkeur gaat uit naar de sociale fotografie en het allerliefst gaat ze samen met kinderen op pad om daar een reportage van te maken. Daarnaast geeft ze kinderen les in fotografie en tekenen.
Peuterspelletjes
* Ontwikkeling
* Spelletjes
* Alleen en samen spelen
Tussen zijn tweede en vierde jaar ontwikkelt je kind zich razendsnel. Deze periode is voor veel ouders dan ook heel boeiend, maar ook intensief: je peuter wordt een echt persoontje, met een eigen wil. Spelen is in die periode heel belangrijk. Het spel zorgt niet alleen voor de nodige ontspanning, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de motoriek, de taal en de sociale vaardigheden. En speel je samen met je kind, dan versterk je ook de onderlinge band!
Dit boek is speciaal voor ouders van twee- tot...
2004Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 12.75

Categorie

Details

2004Uitgever: Unieboek Het SpectrumIllustrator: P. van de CampReeks: Samen spelen en leren84 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9027498857ISBN-13: 9789027498854