Homeopathie bachrem. cal.bloesemtherapie - Pelsma

KORTE INHOUD

Drie deskundigen behandelen in dit boek drie therapieën. Paul Pelsma, klassiek homeopaat, geeft een duidelijke introductie op de homeopathie, een inmiddels geaccepteerde en door veel artsen toegepaste geneeswijze. De homeopathie is een holistische geneeswijze, die streeft naar de behandeling van de totale patiënt met behulp van sterk verdunde, natuurlijke ‘medicijnen’.

De Bach-bloesemtherapie wordt belicht door de heer R. Kleipool. Hij beschrijft het leven van dr. Bach, het ontstaan, de werking en de toepassingsmogelijkheden van de 38 bloesemremedies.

Het laatste deel van dit boek is gewijd aan een geheel nieuwe behandelwijze: de Californische bloesemtherapie. Deze is een logisch vervolg op en verdieping van de Bach-remedies.
Bram Zaalberg beschrijft de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en gaat in op de bereiding en het gebruik van de 72 zogenaamde F.E.S.-remedies. Ten slotte geven de auteurs de overeenkomsten en verschillen aan tussen homeopathie en bloesemremedies, en dat noodt tot verder onderzoek …

Homeop...
1998Taal: Nederlandszie alle details...

Details

1998Uitgever: AnkhHermes224 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9020218301ISBN-13: 9789020218305