Pathologie - Zelman; Elaine Tompary

KORTE INHOUD

Pathologie biedt een overzicht van alle veelvoorkomende aandoeningen van het menselijk lichaam en is het actueelste boek over dit onderwerp. In deel 1 beschrijven de auteurs het ontstaan en de kenmerken van ziekten. Vervolgens bespreken zij in deel 2 de afzonderlijke aandoeningen. De symptomen, etiologie, diagnostiek, behandeling en preventie van elke aandoening komen aan bod.

Door de vele illustraties en foto’s leer je zowel de werking van het lichaam als de uiterlijke verschijnselen van de aandoeningen kennen. In de overzichtstabel aan het eind van elk hoofdstuk kun je de kenmerken van de aandoeningen nogmaals raadplegen.

Bij dit boek zit een toegangscode voor MyLab: een online leeromgeving met ondersteunend studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten. Je vindt hier onder andere het volledige boek in digitale vorm (eText), een begrippentrainer, meerkeuzevragen en cases.

Pathologie is geschreven voor studenten aan verpleegkunde- en andere zorgopleidingen. De auteurs van Pathologie zijn werk...
2021Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje

Details

2021Uitgever: Pearson BeneluxReeks: Achtste herziene editie480 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 904303973XISBN-13: 9789043039734