{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Van geest tot lichaam - P. Rijntjes; M. Heijboer

spirituele anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam

KORTE INHOUD

Ons lichaam is de verdichting van onze geest. Processen die zich in onze geest afspelen, hebben hun weerslag op ons lichaam. Dat draagt de wijsheid van het geestelijk weten in zich. Het is gekoppeld aan innerlijke psychische processen. De auteurs leggen het ragfijne samenspel bloot tussen geest en materie. Ze laten zien dat de kennis van het menselijk lichaam, de bouw en functie van de organen en de orgaan- en kliersystemen uitingen zijn van diepere niveaus van het menselijk bewustzijn. Zo wordt een verrassend licht geworpen op de wording en betekenis van de huid, hersenen, nieren, geslachtsorganen, lichaamsweefsels, het stervensproces enzovoort. Centraal in de medische beschouwing staat niet langer het menselijk lichaam maar de geest, die werkzaam is in de materie.
Recensie(s)
Dit boek begint met een uitgebreide inleiding en uitleg van de spirituele benadering van de mens. De mens wordt geplaatst in een kosmisch geheel. Daarna wordt per orgaan(systeem) ingegaan op de spirituele anatomie en -fysiologie. Een mens bezit vele organen die gezamenlijk functioneren. Het is een ingewikkeld en mooi samenspel. Er is echter meer: elk orgaan heeft een speciale betekenis en kan ons veel zeggen over het zielenleven van een bepaalde persoon. Vanuit deze optiek kan bestudering hiervan leiden tot meer inzicht en ook de mogelijkheid de mens te helpen een bepaalde levensfase op aarde beter te kunnen doorleven en er meer van te leren. Tot slot ruim 100 fragmenten uit gesprekken met Zohra Bertrand (een bekend spiritueel genezeres) en een verklarende woordenlijst. Het boek is duidelijk en systematisch van opzet en prettig leesbaar. Om de zienswijze uit het boek te begrijpen en te beleven moet men wel openstaan voor deze materie. Wie dat doet, zal er zeker veel uit kunnen leren. Hier en daar is ter verluchting en verduidelijking een tekening geplaatst.

Redactie

Details

Uitgever: AnkhHermes1989230 paginasTaal: NederlandsReekstitel: New ageISBN-10: 9020252100ISBN-13: 9789020252101

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
TalternatiefkeSint AmandsParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 1 / 10 tot 4 dagen
- Vraag meer info aan verkoperHardcover

€ 15

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)