Concentratiekamp en oorlogservaringen - P. Langedijk

in vorige levens in relatie met problemen nu

KORTE INHOUD

Hoe werken ervaringen uit een vorig leven - met name uit de Tweede Wereldoorlog - door in ons huidige leven? Hoe beïnvloeden deze ervaringen ons gedrag, onze prestaties en ons functioneren?
In hun praktijk kregen psycholoog Pieter Langedijk en paranormaal begaafd therapeute Agnes van Enkhuizen inzicht in de oorzaken van vaak onverklaarbare problemen en angsten. Een groot deel van deze problemen bleek voort te komen uit negatieve ervaringen uit een vorig leven in de laatste wereldoorlog. Mensen kwamen om in een concentratiekamp, waren soldaat geweest of slachtoffer van medische proeven. AI deze trauma’s veroorzaakten spanningen en problemen in het huidige leven.
Wanneer deze trauma’s uit een vorig leven vroegtijdig ontdekt worden, is er in de meeste gevallen wel iets aan te doen. Maar ook als ze pas laat ontdekt worden, is dikwijls verbetering mogelijk: energieblokkades kunnen worden opgeheven, waardoor levenslust en een positieve levenshouding terugkeren. Dit boek bevat veel praktijkvoorbeelden, die op duidelij...
1988Taal: Nederlandszie alle details...

Details

1988Uitgever: AnkhHermes176 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9020247387ISBN-13: 9789020247381