Verhalen van de zee - Nora Roberts

Tussen water en wind ; Goud onder de golven

Originele nieuwprijs: € 9.95

KORTE INHOUD

Tussen water en wind

Het begint als een van die gewone, dagelijkse tripjes die Liz met de glasbodem maakt. De gebruikelijke groep toeristen, haar gebruikelijke uitleg van wat er in de oceaan onder hen te zien is... Alleen doet ze het dit keer in haar eentje omdat Jerry niet is komen opdagen.

Waarom niet, begrijpt ze pas wanneer een van haar passagiers plotseling alarm slaat en ze hem op de zeebodem ziet liggen, gewikkeld in een ankerketting. Vanaf dat moment is er niets meer gewoon aan haar leven op het eiland Cozumel. Zeker niet nadat Jonas Sharpe is opgedoken, vastbesloten erachter te komen wat er met zijn tweelingbroer is gebeurd!

Goud onder de golven

Na de dood van haar vader stuit Kate Hardesty tussen diens papieren op iets dat haar een totaal ander inzicht geeft in de man die zij als zo'n nuchter en gereserveerd mens heeft gekend.

Zeekaarten waarop een gezonken fregat staat aangegeven, een schat die ruim twee eeuwen op de bodem van de zee op zijn ontdekker heeft gewacht. Haar vaders levenswerk? Of niet ...
2013Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Originele nieuwprijs: € 9.95

Categorie

Details

2013Uitgever: Harper Collins PublishersVertaler: Adrie SleghReeks: Nora Roberts416 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9034754030ISBN-13: 9789034754035