Wachten op woensdag - Nicci French

Originele nieuwprijs: € 19.95

KORTE INHOUD

Als het tienermeisje Dora Lennox op woensdagmiddag uit school komt, treft ze de voordeur van het huis open aan. Hoewel de auto op de oprit staat, is het stil in huis. Dan doet Dora een verschrikkelijke ontdekking: haar moeder Ruth ligt op de grond, vermoord.

Inspecteur Karlsson krijgt de zaak toegewezen. Wanneer tijdens het politieonderzoek aan het licht komt dat Ruth Lennox een geheim leven leidde, is haar gezin geschokt. Om het onderzoek te kunnen voortzetten schakelt Karlsson Frieda's hulp in.

Maar Frieda heeft zo haar eigen problemen. Ze heeft veel moeite met het verwerken van de mislukte aanslag op haar leven. En als ze dan ook nog door één van haar patiënten op het spoor van een seriemoordenaar wordt gezet, raakt Frieda steeds dieper verstrikt in een gevaarlijk web. Of is het slechts haar eigen verbeelding die met haar aan de haal gaat? Zal het Frieda lukken het duistere geheim op te lossen voordat ze er zelf door wordt verzwolgen?

Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, de derde t...
2013Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 19.95

Categorie

Details

2013Uitgever: Ambo AnthosVertaler: Irving Pardoen; Caecile de HoogReeks: Frieda Klein491 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9041416315ISBN-13: 9789041416315