Engelwater - Mons Kallentoft

Originele nieuwprijs: € 19.95

KORTE INHOUD

Inspecteur Malin Fors is koppig en bekwaam, intuitief en intelligent. Een vrouw waar de politie van Linköping zuinig op zou moeten zijn. Maar Malin is ook voortdurend op de vlucht voor zichzelf, en is daardoor vaak lastig te sturen.

Op een dag in september wordt in een welvarende wijk van Linköping een echtpaar dood aangetroffen in hun jacuzzi. Hun vijf jaar oude geadopteerde dochter Ella is verdwenen. Tijdens de verwoede zoektocht naar dit meisje pakken zich steeds meer donkere wolken samen boven de stad, en de grenzen tussen goed en kwaad en tussen de levenden en de doden vervagen. Het onderzoek kruipt onder de huid van Malin die sterk voelt dat ze niet mag opgeven. Ze kan Ella niet laten vallen.
Ze moet haar vinden en degene die haar ouders heeft vermoord. Maar tegelijkertijd zal ze ook haar eigen demonen onder ogen moeten zien.

Engelwater is het eerste deel in een nieuwe serie over inspecteur Malin Fors, geïnspireerd op de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht.
2013Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 19.95

Categorie

Details

2013Uitgever: XanderVertaler: Neeltje WiersmaReeks: Malin Fors440 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9401600821ISBN-13: 9789401600828