Wuyts on the road - Michel Wuyts

Originele nieuwprijs: € 18.5

KORTE INHOUD

Wat vertrouwt Sven Nys een reporter toe op nieuwjaarsdag? Hoe draait een hondse ervaring op het Belgische kampioenschap veldrijden toch uit op een zinderende apotheose? Waarom spreekt mevrouw Valverde meer tot de verbeelding dan haar belaagde man?
Wielercommentator Michel Wuyts gunt ons in een eigenzinnig dagboek een blik achter gesloten deuren en opent ook in moeilijke thema's zijn hart. Hij vertelt hoe autorijden naast rallywereldkampioen Sébastien Loeb een bijnadoodervaring tastbaar maakt. Hij legt uit waarom de blik van Stijn Devolder aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen veel meer vertelt dan een live-interview, en hoe een hoera-interview met Tom Boonen na Parijs-Roubaix toch een gemiste kans wordt.
Waarom is de Tour de hel en de Vuelta de hemel, en hoe komt het dat de viering van Eddy Merckx deze man van tweeënvijftig toch weer week maakt? Waarom blijft het becommentariëren van een sprint trapezewerk? Wuyts ondervindt aan den lijve hoe uitdroging na twee uur hardlopen een mens tot waangedachten d...
2010Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 18.5

Categorie

Details

2010Uitgever: Houtekiet189 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9089240934ISBN-13: 9789089240934