De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel 6: De Zieneres - Michael Scott

KORTE INHOUD

San Francisco
Nicolas en Perenelle Flamel hebben nog één dag te leven en hun staat nog één ding te doen. Ze moeten San Francisco verdedigen. De monsters die op het eiland Alcatraz zijn verzameld, zijn losgelaten en op weg naar de stad. Als ze niet worden tegengehouden, zullen ze iedereen en alles op hun pad vernietigen.
Maar zullen de tovenares en de legendarische alchemist, zelfs met de hulp van twee van de grootste krijgers uit de geschiedenis en mythen, in staat zijn de stad te redden? Of is dit het begin van het einde van de mensheid?
Danu Talis
Sophie en Josh Newman zijn tienduizend jaar teruggereisd in de tijd naar Danu Talis, achter dr. John Dee en Virginia Dare aan. Op dit legendarische eiland begint en eindigt de strijd om de wereld. Scathach, Prometheus, Palamedes, Shakespeare, Saint-Germain en Jeanne d'Arc zijn eveneens op het eiland. En niemand weet zeker waarvoor of voor wie de tweeling zal vechten. Op deze dag zal de strijd om Danu Talis  gewonnen of verloren worden.
Maar zal de l...
2013Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2013Uitgever: LannooReeks: De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel432 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022568679ISBN-13: 9789022568675
Voeg toe aan wenslijstje