De lessen van de instantmiljonair - Mark Fisher

Anders denken over geld

Originele nieuwprijs: € 14.5

KORTE INHOUD

Dit realistisch geschreven verhaal vertelt over een jongeman met een slecht betaalde kantoorbaan die slechts één wens koesterde: hij wilde graag rijk worden. Zijn ontmoeting met de geheimzinnige instantmiljonair werd een avontuur met onverwachte wendingen en schokkende verrassingen.
Stap voor stap onthulde de instantmiljonair hem zijn geheimen en leerde hem anders te denken over rijk worden.
Hij ontdekte de kracht van zijn gedachten, woorden en zelfvertrouwen. Financiële voorspoed en een rijk gevuld leven zijn voor iedereen weggelegd, mits men de principes erachter begrijpt en toepast. Materiële rijkdom kan alleen verworven worden door eerst geestelijke rijkdom te ontwikkelen. Wie arm blijft denken zal nooit rijk worden.

De lezer wordt onweerstaanbaar meegezogen in de overtuigingskracht van het verhaal en gemotiveerd om de lessen ook zelf uit te proberen.

Mark Fisher (Montreal, 1953) studeerde literatuur en filosofie en is zelf het levende voorbeeld van een "nstantmiljonair".
Zijn eerste boek berust op het waargeb...
2010Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 14.5

Categorie

Details

2010Uitgever: SuccesboekenVertaler: A.C. SwierengaReeks: Anders denken serie111 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9079872172ISBN-13: 9789079872176