De heksen van Westwijk - Manon Spierenburg

Originele nieuwprijs: € 13.95

KORTE INHOUD

Het is herfstvakantie, maar Chris heeft er weinig zin in. Haar tante komt logeren. Chris heeft haar nog nooit gezien, maar ze is vast net zo erg als haar moeder, die altijd kritiek heeft op Chris en haar hond Koesja. Maar tante Vimala is heel anders! Ze is een moderne heks en draagt lange, zwierige jurken. Ze is ook helemaal niet van plan bij Chris thuis te logeren, maar in haar oude caravan op de camping.
Tante Vimala vertelt spannende verhalen over kasteel Catsenburg, dat ooit in Westwijk heeft gestaan. Wanneer ze een hartaanval krijgt en naar het ziekenhuis moet, mogen Chris, Jack, Tessa en Koesja in haar caravan logeren. Op de camping ontmoeten ze een vriendin van Vimala, die iets in haar schild lijkt te voeren. Is ze op zoek naar de schat van het kasteel? Daar wil de Vier van Westwijk meer van weten!

De heksen van Westwijk is het vijfde deel over Chris, Koesja, Jack en Tessa. Ze beleefden al veel spannende avonturen. In het najaar van 2012 zijn de Vier van Westwijk ook op tv te zien!

2011Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 13.95

Categorie

Details

2011Uitgever: OverAmstelIllustrator: Elly HeesReeks: De 4 van Westwijk172 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9049924948ISBN-13: 9789049924942