Het antioxidanten wonder - M. Doll

Originele nieuwprijs: € 22.5

KORTE INHOUD

Met de juiste vitaminen en mineralen: je immuniteit versterken, je jeugd verlengen, je hart verjongen, je hersenprestaties verbeteren.
Er zijn talloze boeken met tips en raad over voeding en antiaging op de markt. In dit baanbrekende boek over de unieke werking van antioxidanten rekent dr. Döll echter af met talrijke medische misvattingen. Wist u dat het verouderingsproces door een antiroestrijke' voeding kan worden afgeremd? Dat sport alleen bij verzorging met voldoende antioxidanten (radicalenvangers zoals vitamine C, E en seleen) gezond is? Dat dinner cancelling' levensverlengend werkt? Dat het leeftijdsgebonden verlies van geestelijke fitheid door vitale stoffen kan worden gestopt? Dat schoonheid en een goed uiterlijk door vitaminen en mineralen wordt bevorderd? Controleer uw kennis in een gezondheidsquiz en leer meer over een gezond leven en vitaal ouder worden!
2006Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 22.5

Categorie

Details

2006Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU)Vertaler: Hajo Geurink228 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044710214ISBN-13: 9789044710212