Het menselijk handelen - Ludwig Von Mises

een economische verhandeling

Originele nieuwprijs: € 39.99

KORTE INHOUD

Het allerbeste economische boek van de twintigste eeuw is nu uit in het Nederlands! Relevanter als nooit tevoren! Het menselijk handelen is het meesterwerk van Ludwig von Mises, een vooraanstaand econoom van de Oostenrijkse economische school. 'Een tijdloze klassieker', noemde New York Times bestsellerschrijver Jim Rickards dit economische totaalwerk. Forbes bestempelde Ludwig von Mises als 'de grootste denker die u waarschijnlijk nog nooit gelezen heeft'.

Dit boek van Ludwig von Mises is de beste verdediging van het kapitalisme ooit geschreven. Het boek bevat economische basisstof, alsmede verdiepende economische theorie. Dit boeklezen en bestuderen is de best denkbare manier om economie te leren. Het menselijk handelen is interessant voor economen, maar ook voor geïnteresseerde leken die bekend willen raken met de ideeën van de Oostenrijkse economische school. Deze ideeën verschillen doorgaans sterk met de ideeën die u in de landelijke dagbladen leest en in collegebanken onderwezen wordt.

Ludwig von Mises lev...
2016Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 39.99

Categorie

Details

2016Uitgever: Stichting Pierson & TempletonVertaler: Olav Dirkmaat; Dion Reijnders879 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9082480409ISBN-13: 9789082480405