Latijnse liefde - Laura Esquivel, Cristina Garcia, Lisa St Aubin de Terán, Francine Mendelaar

Rode rozen en tortilla's // Cubaanse Dromen // De haciënda

KORTE INHOUD

Latijnse liefde is een omnibus met drie prachtige liefdesromans uit Latijns-Amerika. Deze meeslepende boeken nemen je mee naar de magische schoonheid van dit verre continent vol passie, temperament en hartstocht. Tegen de kleurrijke achtergrond van Mexico, Cuba en Venezuela ontvouwen zich drie liefdesgeschiedenissen die garant staan voor vele uren leesplezier.

Laura Esquivel beschrijft in Rode rozen en tortilla's het leven op de haciënda van Mama Elena en haar drie dochters. Tita, de jongste, kan slechts vanuit de keuken met haar onbereikbare geliefde communiceren door de maaltijden die zij bereidt.

Cubaanse dromen van Cristina Garciá verhaalt over Celia del Pino, die op haar veranda aan de Cubaanse kust waakt over haar land, haar drie dochters en haar geliefden. Op weergaloze wijze portretteert Garciá vier bijzondere vrouwen en hun liefdes, twijfels en ambities.

De haciënda is het exotische autobiografische verhaal van Lisa St. Aubin de Terán, die op zestienjarige leeftijd de Zuid-Amerikaanse aristocraat en b...
2002Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2002Uitgever: Arena654 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9069744805ISBN-13: 9789069744803