{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Vrouwenstreken - Katlijne Van der Stighelen

Onvergetelijke schilderessen uit de lage landen

KORTE INHOUD

Te mooi om van een vrouw te zijn?Een vrouwvriendelijke kijk op honderd schilderijen van weinig bekende vrouwen uit de Zuidelijke en Noordelijke Nederlanden, van 1550 tot nu Katlijne Van der Stighelen gaat samen met de lezer op zoek naar een feminiene beeldtaal. Op welke manier vertalen schilderijen van vrouwen hun ervaringen, hun verlangens en hun frustraties in beelden? Met meer dan honderd illustraties, die laten zien hoe creatief en eigenzinnig vrouwen te werk zijn gegaan om de mannelijke canon ('Dit werk is te mooi om van een vrouw te zijn') los te laten

Details

Originele verkoopprijs: € 34.99Uitgever: Lannoo Uitgeverij2010256 paginasISBN-10: 9020988700ISBN-13: 9789020988703

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
SomeThingz. Books etcetera.ZichemProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 42 / 420 tot 3 dagen
Vraag meer info aan verkoperHardcover

Gebonden, geïllustr. hardcover, 255pp., 17x24.5cm., mooie ills. in kleur en z/w., in goede staat (band met wat gebruikssporen, kribbel in pen op achteflap!). ISBN 9789020988703. Tielt Lannoo 2010 Een vrouwvriendelijke kijk op honderd schilderijen van weinig bekende vrouwen uit de Zuidelijke en Noordelijke Nederlanden, van 1550 tot nu Katlijne Van der Stighelen gaat samen met de lezer op zoek naar een feminiene beeldtaal. Op welke manier vertalen schilderijen van vrouwen hun ervaringen, hun verlangens en hun frustraties in beelden? Met meer dan honderd illustraties, die laten zien hoe creatief en eigenzinnig vrouwen te werk zijn gegaan om de mannelijke canon ('Dit werk is te mooi om van een vrouw te zijn') los te laten [Vrouwenstreken. Onvergetelijke schilderessen uit de Lage Landen.]

€ 16.5
ERIK TONEN BOOKSAntwerpenProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 99 / 991 tot 3 dagen
Vraag meer info aan verkoperHardcover

Een vrouwvriendelijke kijk op honderd schilderijen van weinig bekende vrouwen uit de Zuidelijke en Noordelijke Nederlanden, van 1550 tot nu. Katlijne Van der Stighelen gaat samen met de lezer op zoek naar een feminiene beeldtaal. Op welke manier vertalen schilderijen van vrouwen hun ervaringen, hun verlangens en hun frustraties in beelden? Met meer dan honderd illustraties, die laten zien hoe creatief en eigenzinnig vrouwen te werk zijn gegaan om de mannelijke canon ('Dit werk is te mooi om van een vrouw te zijn') los te laten. Nieuw boek. Gebonden, geïllustreerde kartonomslag in kleur, 165 x 245mm., 256pp., geïllustreerd. ISBN 9789020988703. - VROUWENSTREKEN. ONVERGETELIJKE SCHILDERESSEN UIT DE LAGE LANDEN,

€ 45

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)