De strijd om Ga'Hoole - Kathryn Lasky

KORTE INHOUD

De strijd om Ga’Hoole is het tweede deel van Kathryn Lasky’s reeks De legende van de wachters. Het boek gaat verder waar De ontvoering eindigde: de jonge kerkuil Soren is met zijn vrienden op zoek naar de legendarische Grote Boom van Ga’Hoole. Ze willen de wachters die daar wonen waarschuwen voor het St. Aegolius Internaat voor Verweesde Uilen, dat uilskuikens en eieren ontvoert. Zullen de nobele uilen van Ga’Hoole Soren kunnen helpen om de ontvoerde uiltjes te bevrijden en zijn verdwenen zusje Eglantine te vinden?
Leven in de Grote Boom
Na een lange tocht bereiken Soren, Gylfie, Twilight en Digger eindelijk de legendarische Grote Boom van Ga’Hoole. Daar worden ze opgevangen door Boron en Barran, de koning en koningin van Hoole. Ze mogen er blijven wonen en krijgen lessen in de verschillende dingen die de Hoole-uilen moeten kunnen. Uiteindelijk worden alle uilen ingedeeld bij een brigade, zoals de reddingsbrigade, weerbrigade of vuurverzamelaars, en is het hun beurt om een steentje bij te dragen.
2013Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2013Uitgever: WPG Uitgevers Belgie NVReeks: De legende van de wachters244 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022329062ISBN-13: 9789022329061
Voeg toe aan wenslijstje