De nacht van de vogels - Kate Mosse

Een jonge vrouw gaat op zoek naar de waarheid, maar kan ze bijgeloof en achterdocht overwinnen?

KORTE INHOUD

Een eenzame jonge vrouw probeert zich staande te houden te midden van de geheimen van een oud landgoed
Sussex, 1912. Een kustgebied in de ban van storm en spring­ tij, waar bijgeloof nog een grote rol speelt. Constantia Gifford is tweeëntwintig en woont met haar vader in hun vervallen landhuis, tussen de schamele resten van zijn voor­ malige museum vol opgezette dieren. Zijn ambacht is uit de tijd geraakt en Gifford is een onsympathieke, verbitterde man geworden. De sluiting van het museum is een onopgelost mysterie voor Constantia, die in die tijd haar geheugen kwijtraakte.
Als op een nacht een dramatische gebeurtenis plaatsvindt, wordt Constantia geplaagd door vreemde geheugenflitsen – komen haar herinneringen terug of is er iets anders aan de hand? In haar zoektocht naar haar verloren verleden, worstelt ze met haar gevoelens van eenzaamheid, angst en achter­ docht. Zal ze het geheim kunnen ontrafelen en een nieuwe, lichte toekomst tegemoet kunnen gaan?

De pers over De nacht van de vogels:

‘Prachtig!’ -Margriet

‘Mosse weet een prachtige, haast halluci­nerende sfeer op te roepen die ervoor zorgt dat je dit boek in een adem uitleest.’ - Vrij Nederland

‘Mosse krijgt het weer voor elkaar: je vliegt erdoorheen.’ - de Boekenkrant
Lees verder...
2016Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2016Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.352 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022576728ISBN-13: 9789022576724
Voeg toe aan wenslijstje