Seks, hoe voelt dat? - Kolet Janssen

eerlijke antwoorden over vrijen en zo

KORTE INHOUD

Ben jij al een keer verliefd geweest? Snap jij ook niet waarom meisjes en jongens zo verschillend zijn? Heb je ook meer vragen dan antwoorden over verliefdheid, liefde, puberteit, seksualiteit en voortplanting? Dan kan je in dit kleurrijke boek op ontdekking. Je komt er allerlei logische, schattige, stoute, gevoelige, grappige en vooral eerlijke antwoorden tegen!
Kolet Janssen nam eerder al moeilijke vragen van kinderen onder de loep in Waarom?. Deze keer vuren kinderen allerlei vragen over seksualiteit op haar af. In dit unieke boek geeft ze hen een duidelijke uitleg over de 'technische' en de emotionele kant van de kriebels in hun buik. Meteen geeft ze de ouders en de leerkrachten ook ideeën en inspiratie om op een levensechte manier met kinderen te praten over dat ingewikkelde verkeer tussen mensen. Met speelse illustraties van Bologna Ragazzi Award winnaar Klaas Verplancke.
2003Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2003Uitgever: Davidsfonds/InfodokIllustrator: Klaas Verplancke159 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9076830215ISBN-13: 9789076830216
Voeg toe aan wenslijstje