De vrouw in de kooi - Jussi Adler-Olsen

Originele nieuwprijs: € 10

KORTE INHOUD

Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt gesommeerd de verdwijning grootscheeps te onderzoeken, maar Merete is van de aardbodem verdwenen.
Brigadier Carl Mørck, hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek. Samen met zijn assistent Assad is hij een roekeloze crimineel op het spoor die wordt gedreven door haat. Wraak blijkt een cruciale factor in de krankzinnige plot.

Jussi Adler-Olsens Serie q-boeken worden stuk voor stuk internationaal enthousiast ontvangen en bereiken allemaal de bestsellerstatus. Deel 1, 2 en 3 verdreven zelfs de delen van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson van de topdrieposities in Denemarken. De vrouw in de kooi is het eerste deel in de Serie q.

‘Een briljante misdaadthriller die je in één ruk uitleest en waardoor je ...
2010Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Originele nieuwprijs: € 10

Categorie

Details

2010Uitgever: PrometheusVertaler: Kor VriesReeks: Serie Q382 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044615971ISBN-13: 9789044615975