Menopauze - John R. Lee; Virginia Hopkins

Alles wat je dokter je niet vertelt

KORTE INHOUD

In dit 496 pagina tellende boek legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de professional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt.

Door zijn jarenlange specialisatie in dit onderwerp zul je in dit boek vele episodes aantreffen die je huisarts of zelfs je specialist je niet kan vertellen, omdat ze zich er stomweg niet in verdiept hebben zoals dr. Lee dat heeft gedaan.

Dit revolutionaire en meest uitgebreide boek over o.a. bio-identieke hormoonsuppletietherapie, de menopauze, de premenopauze, overgangsklachten, de bijbehorende hormonen als oestrogenen en progesteron, en vele andere zaken die bij deze periodes horen, is nu volledig geactualiseerd.

Dr. John R. Lee publiceerde meer dan vijftien jaar geleden zijn verrassende conclusies over conventionele hormoonsuppletietherapie: synthetische hormonen werken niet als voorspeld en erger nog, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid van vrouwen.

Zijn bevindingen ontketenden een storm van controversie. Ma...
2011Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje

Categorie

Details

2011Uitgever: SuccesboekenVertaler: Andre Abeling; Marja Zehavi461 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9079872326ISBN-13: 9789079872329