Lennons brieven - John Lennon

KORTE INHOUD

John Lennon reageerde zijn emoties - van woede tot blijdschap - voornamelijk af op papier. Als een van de grootse componisten aller tijden, bekend van zijn muzikale creaties als 'Help!', 'Lucy In The Sky With Diamonds', 'Imagine' en nog veel meer, publiceerde Lennon ook twee dichtbundels. In dit boek zijn echter voor het eerst zijn persoonlijke brieven, lijstjes en krabbeltjes verzameld.

Hunter Davies, auteur van de enige officiële biografie van The Beatles heeft meer dan driehonderd brieven, kaartjes en notities van John aan vrienden, familie, fans, vreemden, geliefden en zelfs de wasserette verzameld, dankzij de hulp van Lennons familie, goede vrienden en privéverzamelaars over de hele wereld. Ook Yoko Ono, Lennons weduwe (en eigenaar van Lennons copyright) gaf haar hulp en zegen aan dit bijzondere project.
Davies vertelt het verhaal achter elke brief: waar Lennon was, aan wie hij het schreef en waar het over gaat. Sommige brieven zijn liefdevol, informatief, grappig, boos en agressief, maar soms ook hartvers...
2012zie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje

Categorie

Details

2012Uitgever: Unieboek Het Spectrum400 paginasISBN-10: 900031495XISBN-13: 9789000314959