De erfgenaam - John Grisham

Originele nieuwprijs: € 15

KORTE INHOUD

Seth Hubbard is een schatrijke man, maar ook een doodzieke man die lijdt aan longkanker. Hubbard vertrouwt niemand en vlak voordat hij zichzelf van het leven berooft, herziet hij zijn testament. Een met de hand geschreven brief die verregaande gevolgen zal hebben voor zijn volwassen kinderen, zijn zwarte huishoudster en advocaat Jake Brigance. Drie jaar geleden verdedigde Jake met succes Carl Lee Hailey, die terechtstond voor moord op de verkrachters van zijn dochtertje. Nu ziet hij zich opnieuw geconfronteerd met een explosieve rechtszaak die de emoties in Clanton hoog doet oplopen.
Het herziene testament roept meer vragen op dan dat het antwoorden oplevert. Waarom zou Hubbard zijn volledige kapitaal nalaten aan zijn huishoudster? Was hij door de chemotherapie en pijnstillers niet meer in staat helder na te denken? En wat heeft dit alles te maken met een stuk land dat ooit bekendstond als `Sycamore Row ?
2013Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 15

Categorie

Details

2013Uitgever: BrunaVertaler: Jolanda te LindertReeks: Jake Brigance480 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9400503555ISBN-13: 9789400503557