Geborgen paradijs - John Fusco

Originele nieuwprijs: € 18.5

KORTE INHOUD

Een intrigerende zoektocht naar de ontsluiering van een moord. Met vaart en vindingrijke stijl, grote gebaren en emoties, de kleine hartjes van de jonge hoofdpersonen - en veel spaghettisaus.
Nunzio Paradiso is de twaalfjarige zoon van een schroothandelaar. Samen met zijn oudere broer Danny Boy en zijn vader, een Italiaanse immigrant uit Connecticut, halen ze autowrakken op en verkopen de onderdelen.
Op een dag ontdekt Nunzio een lijk in de kofferbak van een oude Pontiac. Wie is die man ? Wie is de moordenaar ? Uit vrees voor hun reputatie durven de Paradiso's de politie niet in te schakelen . Angelo, hun excentrieke neef die nog een tijdje als veiligheidsagent heeft gewerkt, moet helpen de moordenaar op te sporen.
GEBORGEN PARADIJS; een meesterlijke literaire thriller, waarvan de filmrechten inmiddels zijn verkocht. Op het niveau van Stephen Dobyns, spannend, geestig, origineel en visueel sterk.
'Uitgevers dromen vaak van zo'n schrijftalent, maar komen het zelden tegen' - Ian Chapman, managing director Simon...
2001Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 18.5

Categorie

Details

2001Uitgever: The House of booksVertaler: W. van der Terp; Ed van Eeden398 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044301608ISBN-13: 9789044301601