{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Restless - Jeroen Hanselaer

KORTE INHOUD


RESTLESS is het eerste boek van fotograaf Jeroen Hanselaer. Het is een persoonlijke en kritische selectie van de auteur uit zijn reisfotografie van de voorbije vijftien jaar, en bundelt reeds gepubliceerde beelden met nooit eerder verschenen materiaal.

Dit luxueuze fotoboek biedt met meer dan 140 beelden een overzicht van een even indrukwekkend als eigenzinnig portfolio. Van Beijing tot Piëmonte, van Toronto tot Pyongyang. Elke foto leest als een verhaal, waarbij zowel vorm als stijl de uitgesproken visie van de fotograaf onderstrepen.

De verrassende mix tussen de drang naar pure esthetiek en de aangeboren nieuwsgierigheid van de auteur geven deze uitgave meteen een internationale uitstraling.

Bij het boek hoort een tentoonstelling, die op 12 maart in Antwerpen van start gaat.

Over de auteur
Jeroen Hanselaer is huisfotograaf bij Menzo en actief in de mode-, documentaire- en portretfotografie. Zijn aangeboren nieuwsgierigheid naar de wereld rondom hem noemt hij zelf zijn grootste drijfveer.

Details

Uitgever: Uitgeverij NENO2015176 paginasTaal: EngelsISBN-10: 9082225530ISBN-13: 9789082225532

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
ERIK TONEN BOOKSAntwerpenProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 99 / 991 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperHardcover

RESTLESS is het eerste boek van fotograaf Jeroen Hanselaer. Het is een persoonlijke en kritische selectie van de auteur uit zijn reisfotografie van de voorbije vijftien jaar, en bundelt reeds gepubliceerde beelden met nooit eerder verschenen materiaal. Dit luxueuze fotoboek biedt met meer dan 140 beelden een overzicht van een even indrukwekkend als eigenzinnig portfolio. Van Beijing tot Piëmonte, van Toronto tot Pyongyang. Elke foto leest als een verhaal, waarbij zowel vorm als stijl de uitgesproken visie van de fotograaf onderstrepen. De verrassende mix tussen de drang naar pure esthetiek en de aangeboren nieuwsgierigheid van de auteur geven deze uitgave meteen een internationale uitstraling. Bij het boek hoort een tentoonstelling, die op 12 maart in Antwerpen van start gaat. Over de auteur Jeroen Hanselaer is huisfotograaf bij Menzo en actief in de mode-, documentaire- en portretfotografie. Zijn aangeboren nieuwsgierigheid naar de wereld rondom hem noemt hij zelf zijn grootste drijfveer. Gebonden, Hardcover, 174 pagina's. ISBN 9789082225532. - RESTLESS Jeroen Hanselaer

€ 50

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)