Op zoek naar altijd - Jennifer Probst

Deel 4 van de Op zoek naar de ware-serie

KORTE INHOUD

Arilyn Meadows is een expert in het helpen ontstressen van anderen, maar zelf kan ze amper stoppen met rennen. Naast haar baan als coach voor singles op zoek naar een serieuze relatie is ze ook nog yogalerares, vrijwilliger in een dierenasiel, therapeut en mantelzorger voor haar geliefde opa. Geen tijd dus om de ware te vinden – maar sinds ze haar yogavriend in een zeer compromitterende positie aantrof met een dame, houdt ze haar hart sowieso liever gesloten.
 
Dus als politieagent Stone Petty — het toonbeeld van mannelijkheid en machogedrag — bij haar aanklopt voor verplichte lessen in koel blijven als zijn baan te spannend wordt, zweert Arilyn dat ze zijn verleidelijke blikken en sexy grijns zal negeren. Maar wat ze ook probeert, de stomende aantrekkingskracht tussen hen valt gewoon niet te ontkennen, en voor ze het weet wordt ze meegesleurd in een achtbaan van gevoelens die ze nooit eerder heeft gekend.
2016Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2016Uitgever: MeulenhoffVertaler: Margareth BartenReeks: Op zoek naar de ware400 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022573184ISBN-13: 9789022573181